ZwangerschapsFotoshoot

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

Je bent zwanger en je wilt foto’s van je mooie buik. Dan is dit jouw zwangerschapsfotoshoot! Speciaal voor zwangere vrouwen hebben we een korte fotoshoot die wel betaalbaar is. Zwangerschapsfotografie zoals het hoort.

zwangerschapsfotoshootZit je met je zwangerschap vanaf de 6e maand, dan is je buik op zijn mooist om te vast te leggen op foto. Omdat de nadruk ligt op je buik, de prijs en zwart-wit foto’s zit er geen visagie bij deze zwangerschapsfotoshoot. Dit is namelijk niet nodig en zou de prijs alleen maar onnodig hoger maken. We willen iedereen de kans geven mooie foto’s te krijgen.

Bij ons in de fotostudio maakt onze fotograaf mooie zwangerschapsfoto’s van jou, je buik en eventueel je partner erbij. In een ontspannen sfeer zal onze fotograaf je helpen met de poses. We stellen de belichting mooi in en schieten zwart-wit en kleuren foto’s van je. In totaal krijg je 25 mooie zwart-wit en 25 foto’s (een kopie in kleuren). Je kan ze downloaden via e-mail na ongeveer 2 weken.  De foto’s zijn altijd op hoge resolutie en zonder watermerk, tekst of logo en kan ze zelf laten afdrukken op een canvas of doorsturen naar je familie en natuurlijk de toekomstige (groot) ouders.

Weet je het geslacht van de baby al? Dan is het ook erg leuk om accessoires te gebruiken waaruit blijkt dat het een meisje of een jongetje wordt. Deze foto’s kun je vervolgens gebruiken voor op het geboortekaartje.

zwangerschapsfotoshootWacht niet te lang, want je zwangerschap gaat altijd sneller dan je denkt en voor je het weet is het te laat! Reserveer je zwangerschapsfotoshoot nu.

Op het moment hebben we deze fotoshoot in aktie, de prijs voor deze fotosessie is slechts € 89,- ” We horen zo vaak dat vrouwen nog op de valreep bij ons komen of zelfs dat ze te laat waren. “

WAT KRIJG JE BIJ ONZE ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

✔ Mooie herinneringen aan je zwangerschap
✔ Fotografie in 2 outfits en indien gewenst ook blote buik
✔ Je mag alleen, maar natuurlijk ook met je partner erbij
✔ Advies en tips met de poses tijdens de fotoshoot
✔ Mooie zwart-wit en kleuren foto’s
✔ Totaal 25 geselecteerde verschillende digitale zwart-wit foto’s (+ dezelfde ook in kleur) Dus 50 totaal!
✔ We nemen voor iedereen altijd de tijd
✔ Totaal € 89, er komen geen extra kosten bij 

 

WAT KOST EEN ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT?

zwangerschapsfotografieDe zwangerschapsfotoshoot kost bij DagjeFotoshoot nu €89. 

Heb je zelf een idee voor een foto, laat het dan de fotograaf zijn tijdens de fotoshoot, wellicht kunnen we deze voor je maken.

 

DIRECT ONLINE JOUW FOTOSHOOT RESERVEREN
Zwangerschapsfotoshoot:

 

 

 

zwangerschaps-fotoshoot

Heb je vragen? Bel ons dan op 085-3012578 of neem contact op via ons contactformulier
Locatie Studio: Dagjefotoshoot Fotostudio, Papendorpseweg 53, 3528 BJ Utrecht

Save

Save

Save