Zussen Fotoshoot

ZUSSEN FOTOSHOOT

aantal-fotos Inclusief 30 digitale foto’s  prijs-fotoshoot Prijs €29,- per persoon

We kregen de vraag zo vaak dat we nu een zussen fotoshoot hebben samengesteld. Wil je ook samen met je zus of zusjes op de foto? Dat kan nu met onze zussen fotoshoot! Het is toch fantastisch om leuke foto’s samen met je zus(sen) te zussen fotoshoothebben? Bij deze korte fotoshoot maken we mooie foto’s van jullie samen. Jullie nemen zelf je leukste outfit mee en wij verzorgen de rest. We helpen altijd met leuke poses en als jullie zelf een leuk idee hebben zeg dit dan tijdens de fotoshoot, dan schieten we die foto’s ook gelijk mee.

Zodra jullie binnenkomen zal onze gastvrouw of visagiste jullie opvangen en jullie voorzien van een lekker warm drankje. Na een uitleg wat we gaan doen, kiezen jullie de kleding uit waarop jullie mee op de foto willen. Het is altijd leuk om de kleding op elkaar af te stemmen. De fotograaf zal jullie helpen met de leuke en mooie poses. Het zal je verbazen hoe goed je op foto komt te staan. Jullie krijgen een variatie aan foto’s. De zussen fotoshoot is mogelijk van 2 personen met een maximum van 8. Ook als je geen ervaring hebt voor de camera is dat geen probleem, wij helpen je altijd en de sfeer is altijd ontspannen. Foto’s kan je overal laten afdrukken en uiteraard aan je familie geven. Vooral moeders zijn gek op mooie foto’s van hun dochters. Naast foto’s samen, maken we ook een aantal individuele foto’s als jullie dat willen. Het gaat bij ons om mooie foto’s met een gezellige sfeer in de fotostudio. Deze fotoshoot is geschikt vanaf een leeftijd van 13 tot +/- 55 jaar.

HOEVEEL FOTO’S KRIJGEN WE?

Uiteindelijk selecteren we de 30 beste foto’s en bewerken deze voor jullie. Deze foto’s krijgen jullie in zowel kleur als in zwart-wit. Dus totaal 60+ digitale foto’s. Deze foto’s  kan je downloaden via e-mail na ongeveer 2 weken. De foto’s zijn altijd op hoge resolutie en zonder watermerk, tekst of logo.

WAT KOST DE ZUSSEN FOTOSHOOT?

Totaal duurt de zussen fotoshoot ongeveer 30 minuten en kost € 29,- per persoon.
Bij deze fotoshoot zit geen visagie.
Geen visagie mogelijk vanwege corona/covid19 maatregelen

Hieronder kan je zelf je datum selecteren voor de fotoshoot:

DIRECT ONLINE JOUW FOTOSHOOT RESERVEREN
Selecteer aantal personen:

Heb je vragen? Bel ons dan op 085-3012578 of neem contact op via ons contactformulier
Locatie Studio: Dagjefotoshoot Fotostudio, Papendorpseweg 53, 3528 BJ Utrecht

 

Save

Save