Vriendinnenfotoshoot

VRIENDINNENFOTOSHOOT MET VISAGIE

fotoshoot-lengte afhankelijk van aantal personen  aantal-fotos inclusief digitale foto’s  visagie inclusief visagie  prijs-fotoshoot Aktie: €69,- p.p.

Samen met je vriendinnen op de foto in een fotostudio? Maak er een leuk dagje van! Eerst de stad in en afsluiten met een te gekke vriendinnenfotoshoot met visagie door een professionele fotograaf. Leuke spontane foto’s in verschillende poses en achtergrondkleuren.

 

vriendinnenfotoshoot

Minimaal 2 personen, inclusief visagie en posenbegeleiding. Altijd een succes en ook altijd een topsfeer. Foto’s waarbij je jullie vriendschap vastlegt en waar je later met veel plezier op terug zal kijken. De vriendinnenfotoshoot is ook zéér geschikt als een leuk en origineel vriendinnenuitje in de regio Utrecht. We organiseren de vriendinnenfotoshoot in onze fotostudio in Woerden (binnen enkele minuten ben je in Utrecht).

Deze vriendinnenfotoshoot is inclusief visagie. Onze visagiste doet je make-up, zorgt dat de make-up bij je past en helpt je met je kledingkeuze. In totaal fotograferen we jullie in 2 verschillende kledingsetjes. Er is dus ook een kledingwissel. De eerste set kleding gebruiken we voor een aantal solofoto’s en foto’s samen, deze fotograferen we in verschillende poses. We kijken welke poses bij je past. De tweede outfit gebruiken we puur voor foto’s samen met je vriendin of vriendinnen. Dit doen we voor verschillende achtergrondkleuren. Ook nu zal de fotograaf ideeën aandragen en als je zelf een idee hebt voor een leuke pose dan proberen we die ook uit. Kortom een te gekke vriendinnenshoot met leuke foto’s van jou en je beste vriendinnen!

 

We rekenen op +/- 20-25 foto’s per deelnemer, dus als je met 4 personen komt krijg je maar liefst 80 tot 100 foto’s op hoge resolutie! En natuurlijk kan je ermee pronken op bijvoorbeeld Facebook of Instagram etc. Deze foto’s versturen we op cd-rom naar je huisadres of je kan ze downloaden via e-mail. Dit kan je zelf selecteren op de reserveringspagina. De foto’s zijn altijd op hoge resolutie en zonder watermerk, tekst of logo.

Nemen jullie een goed humeur en leuke kleding mee? Dan zorgen wij voor de leukste foto’s! Wij staan klaar om jullie fotoshoot tot een succes te maken!  Reserveer je vriendinnenshoot nu.

Moeten we je nog meer overtuigen? Nee toch? Al veel groepen zijn jullie voorgegaan, bekijk gerust de recensies op onze facebookpagina .

✔ Vanaf 2 tot maximaal 7 meiden
✔ Leuke foto’s van jullie samen
✔ Met professionele posenbegeleiding
✔ Inclusief visagie voor iedereen

✔ +/-  25 bewerkte foto’s per persoon (dus bij 3 personen +/- 75 foto’s!)

Komende dagen hebben we een aktieprijs van €79 nu €69 p.p

VRIENDINNEN FOTOSHOOT MET VISAGIE RESERVEREN

DIRECT ONLINE JOUW FOTOSHOOT RESERVEREN
Selecteer aantal personen:

Heb je vragen? Bel ons dan of neem contact op via ons contactformulier
Locatie Studio: Dagjefotoshoot Fotostudio, Vijzelmolenlaan 10, 3447 GX Woerden


Enkele reacties van onze klanten over de vriendinnenshoot:

Vriendinnenshoot ervaring
Mijn dochter heeft vandaag een super leuke Fotoshoot gehad met haar 2 vriendinnen!!! De fotograaf heeft echt veel tips gegeven en die meiden hebben een super middag gehad. Dank jullie wel. Nu wachten op de foto’s
Vriendinnenshoot ervaring
Mijn beste vriendin en ik hebben een fijne ervaring gehad bij dagje fotoshoot! Fijne fotograaf en er zijn mooie foto’s uitgekomen. Top ervaring.

 

Save

Save

Save

Save

Save