Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Al jaren fotograferen we iedereen in onze studio’s. Van zakelijk tot fashion, van Linkedin zakelijk tot spontaan, jong tot oud, dik en dun, van professioneel model tot iemand die gewoon leuke foto’s wilt met zijn partner. Iedereen is bij ons welkom. Onze fotograferen helpen altijd met de poses, de gezichtsuitdrukkingen en kijken wat het beste past bij de persoon die voor de camera staat. Wil je zelf ook een fotoshoot? Maak dan snel een afspraak, we gaan er een succes van maken! Vele honderden mensen zijn je met succes voor geweest de afgelopen jaren. Ons team staat voor je klaar!

✔ Waarom Dagjefotoshoot?
In tegenstelling tot onze concurrenten krijg je bij ons wél de digitale foto’s op hoge resolutie zonder watermerk. Andere fotostudio’s bieden pakketten aan waarbij je uiteindelijk slechts een paar foto’s krijgt en ook nog eens op klein formaat. Bij ons betaal je een all-in prijs! Dus achteraf kom je nooit voor onverwachte kosten te staan en je weet precies wat je krijgt: een topmiddag!

✔Ik heb een cadeaubon ontvangen, wat moet ik doen?
Leuk! Neem contact op met ons en vermeld je cadeaubon nummer, dan prikken we een datum samen met je voor de fotoshoot.


Zijn jullie ook beschikbaar voor webshopfotografie, productfotografie en reclamefotografie?
Ja, we werken met een team van ervaren mensen uit het vak, neem contact met ons op voor meer informatie.


Hebben jullie kleding of moeten wij dat zelf meebrengen?
Iedereen moet zelf kleding meenemen. Onze tip is om vooral kleurrijke kleding mee te nemen (het liefst zonder opdruk) en lichte kleuren een beetje te vermijden.


Hoe worden de foto’s aangeleverd?
Eerst worden de foto’s geselecteerd. Nadat de selectie heeft plaatsgevonden worden de foto’s nabewerkt (denk aan kleurcorrectie en kleuroneffenheden die verwijderd moeten worden). Na afloop worden de foto’s op dvd/cd’s naar jullie/je huisadres gestuurd.

✔Wij komen met de auto, hoe zit het met parkeergelegenheid?
Voor ons pand is een grote parkeerplaats waar het parkeren gratis is.


Waar is jullie studio?
Dagjefotoshoot Fotostudio, Papendorpseweg 53 in Utrecht


✔Ik heb een reservering gemaakt maar geen bevestiging ontvangen op mijn mailadres.
Over het algemeen krijg je binnen 24 uur na je reservering een bevestiging van de fotoshoot. Als je deze niet hebt ontvangen kijk dan eerst in je spamfolder. In alle overige gevallen neem dan contact met ons op, dan sturen we de e-mail handmatig naar je.


Kan ik ook mijn eigen tijd bepalen?
 
Als je een bepaalde voorkeurstijd hebt, dan kan je dit opgeven op de reserveringspagina. We zullen dan ons best doen je op dit tijdstip of dichtbij dit tijdstip in te plannen.