Tiener Fotoshoot

TIENER FOTOSHOOT

fotoshoot-lengte +/- 30 minuten  aantal-fotos inclusief 20 bewerkte foto’s  visagie geen visagie  prijs-fotoshoot Aktieprijs €39,-

Speciaal voor tieners hebben we een tiener fotoshoot. Deze mini fotoshoot is geschikt voor meisjes van 9 tot een jaar of 14. Deze fotoshoot is leuk en gezellig en we doen leuke poses die passen bij de leeftijd. Vanwege de leeftijd zit bij deze fotoshoot geen visagie, uiteraard wel poeder tegen het glimmen. Het betreft een korte fotoshoot waarbij we leuke en te gekke foto’s maken in onze fotostudio van jou!

tiener fotoshootNa een korte introductie waarbij we uitleggen wat we gaan doen kies je zelf je leukste outfit uit. Uiteraard gaat je moeder of vader mee naar de studioruimte en beginnen we met de fotoshoot zelf. Heb je geen ervaring voor de camera? Wees gerust, het is handig maar zeker niet nodig voor mooie foto’s. Onze fotografen helpen jou graag met de poses en je krijgt leuke tips en uitleg tijdens de fotoshoot. Als je zelf een leuk idee hebt, dan maken we ook deze foto’s voor.

Wil je met een knuffel of instrument op de foto? Dat kan, laat het ons zien we we verzinnen leuke poses met wat je meebrengt.

De foto’s krijg je digitaal thuis en zonder logo, tekst of watermerk. Je kan ze gebruiken voor instagram en facebook, of gewoon afdrukken en thuis aan de muur hangen. Het zal je verbazen hoe leuk je op foto kan staan met de juiste hulp en poses! Er is geen reden om nerveus te zijn, want iedereen vergeet altijd al na een paar foto’s dat we een fotoshoot doen. Bij de tiener fotoshoot krijg je totaal 20 bewerkte foto’s. We leveren deze digitaal op een cdtje en sturen deze naar het adres wat je opgeeft bij de reservering.

 

WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT?


✔ Hulp bij leuke poses die passen bij je leeftijd
✔ Tips hoe je beter op foto kan komen te staan
✔ Fotografie in je leukste outfit die je meebrengt
✔ De 20 leukste foto’s inbegrepen bij de prijs
✔ Prijs is all-in en geen verborgen of extra kosten
✔ De fotoshoot duurt +/- 30 minuten

Deze fotoshoot kost € 39,- En er komen uiteraard geen extra kosten bij.

 

 


 

Heb je vragen? Bel ons dan of neem contact op via ons contactformulier
Locatie Studio: Dagjefotoshoot Fotostudio, Papendorpseweg 53, 3528 BJ Utrecht

Save