Over DagjeFotoshoot

OVER DAGJEFOTOSHOOT

Inmiddels is DagjeFotoshoot een groot succes in de regio Utrecht. ‘Leuke en betaalbare fotoshoots’ is ons motto. Of het nu een vriendinnenfotoshoot betreft, een familieportret of een zakelijke Social Media foto, het kan bij ons. We werken met verschillende fotografen en visagisten. Afhankelijk van de dag plannen we een fotograaf en visagist in voor die dag. Een ervaren team dat ervoor zal zorgen dat je leuke foto’s krijgt. Ben je benieuwd naar reacties van onze klanten? Kijk dan op deze pagina.

Het verschil met andere fotostudio’s is dat bij ons de persoon centraal staat en onze fotografen altijd helpen met poses. Daarnaast geven ze graag uitleg over hoe je beter op de foto komt te staan. Onze klanten komen vaak terug en dat is natuurlijk niet voor niks! Bij ons krijg je foto’s altijd op hoge resolutie, zonder watermerk, logo of andere vervelende teksten. Gewoon zoals het hoort dus.

Je krijgt nooit onbewerkte foto’s van ons, alle foto’s die we opleveren bewerken we ook na. Ook krijg je altijd een flinke aantal van de foto’s. De prijs die we vermelden is ook echt de prijs, inclusief de foto’s aangeleverd op cd.  Achteraf kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Heb je vragen over een fotoshoot? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.