Onze klanten

ERVARING MET DAGJEFOTOSHOOT
We doen veel fotoshoots met veel leuke mensen in de fotostudio. Hieronder een aantal reacties van onze klanten die ze hebben achtergelaten op onze Facebook Pagina. Voor ons is het belangrijk dat je tevreden bent, een leuke tijd hebt gehad en dat je met veel plezier terugkijkt op de fotoshoot.

Een kleine greep uit de reacties die we hebben mogen ontvangen:

 

Elizabeth:
We hebben vandaag ontzettend leuke loveshoot gehad! Michiel de fotograaf is super aardig, heeft echt leuke ideeen en stelt je zeker op je gemak. Visagie werd erg professioneel gedaan! Kortom super tevreden. We kunnen niet wachten op het resultaat

Jessica:
Super leuke fotoshoot gehad. Leuke fotograaf en veel gelachen. Foto’s zijn geweldig geworden. Sneller binnen gekomen als verwacht
Echt superr!!!

Martijn:
Vandaag een prachtige fotoshoot gehad met mijn vriendinnetje. We zijn fantastisch geholpen met veel aandacht voor ons beiden. Leuke visagiste en een professionele fotograaf die meedenkt en een stapje extra wil zetten voor de klant. Een echte aanrader voor iedereen die een fotoshoot wil!

Wendy:
Wij hebben een geweldige ochtend gehad. Geweldige fotograaf en visagiste die enorm met je meedenken. Een echte aanrader. Graag nog eens tot ziens!!

Janny:
Wat een fantastische foto’s zijn het geworden! In een hele ontspannen sfeer en geweldig geholpen !We komen zeker nog eens terug! Dank jullie wel!

Lianne:
Fantastische fotoshoot gehad en het resultaat is prachtig.

Isabella P:
Mijn beste vriendin en ik hebben een fijne ervaring gehad bij dagje fotoshoot! Fijne fotograaf en er zijn mooie foto’s uitgekomen.
Top ervaring.

Githa:
Echt een top fotograaf! Hij weet precies hoe je moet staan om mooi op de foto te komen! De foto’s zijn zo ontzettend mooi geworden. Heel erg bedankt!

Daisy:
Een echte aanrader, prima verzorgd allemaal! Vriendelijke en een gezellig fotograaf!
Michiel nam de tijd, stond open om tussendoor een gezellig praatje met je te maken, we zijn erg benieuwd naar het resultaat! En één ding is zeker ONS ga je vaker zien!

Naledi:
Leuke fotoshoot gehad met Edward bij Dagjefotoshoot. Erg goed geholpen erg fijne mensen daar.

Jeannette:
Mijn dochter heeft vandaag een super leuke Fotoshoot gehad met haar 2 vriendinnen!!! De fotograaf heeft echt veel tips gegeven en die meiden hebben een super middag gehad. Dank jullie wel. Nu wachten op de foto’s smile-emoticon

Desiree :
Dank jullie wel voor de leuke foto’s!

Gina:
Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dit hebben wij vastgelegd bij Michiel! Het was super en top resultaten. Visagie, gezelligheid & mooie foto’s, dit was zeker een hoogte punt van 2016💖

Guido:
Vandaag een hele leuke shoot gehad met m’n vriendin. Goed verzorgd en de foto’s werden genomen in een hele ontspannen setting. Kortom top! Wij kijken terug op een hele leuke en vooral gezellige dag.

Anouk: 
Ontzettend leuke fotoshoot gehad!!! Michiel de fotograaf stelt je op je gelijk op je gemak! Visagie werd erg professioneel gedaan! Kortom dat gaan we zeker vaker doen!

Manouk:
Ik heb een fotoshoot gehad met mijn zwangere buik. Mijn vraag was om gewoon stoere foto’s te maken ipv zoet sappige zwangere foto’s.
Het was een leuke ervaring en ik ben heel erg blij met het eind resultaat!

Chantal:
Ik vond echt heel leuk vandaag. Eindelijk is mijn wens uit gekomen dagje fotoshoot te doen. Bedankt voor jullie inzet toppie

Kelly:
Geweldige fotoshoot gehad! Hele fijne en goede fotograaf. Mooie foto’s!

Renee:
Inmiddels weer 2 platte buiken en 2 wondertjes rijker♡We wachten met smart op nmr 3! Super om dit vastgelegd te hebben. Thnxxx voor de leuke shoot!

Hanneke: 
We hebben een super leuke shoot gehad! Bedankt voor een leuke middag en de prachtige foto’s!!! Groetjes Pieter en Hanneke

Isabella:
Bedankt voor de leuke vriendinnenfotoshoot en de mooie foto’s!

Jessie: 
Heel erg bedankt voor de mooie foto’s!

Karin:
Wat een geweldige professionele fotoshoot!

Graag verwelkomen we jou ook in onze studio. Een drankje staat klaar en uiteraard maken we mooie foto’s!