Moeder-Dochter fotoshoot

MOEDER-DOCHTER FOTOSHOOT

fotoshoot-lengte +/- 30-60 minuten  aantal-fotos Inclusief 30 digitale foto’s  prijs-fotoshoot Prijs €29,- per persoon

Altijd al mooie foto’s van jou en dochter(s) of moeder willen hebben? Dan is de Moeder-Dochter fotoshoot voor jullie! Deze fotoshoot is ontzettend leuk om een verjaardag of jubileum samen met je moeder of dochter te vieren. Ook als je gewoon leuke foto’s samen met je moeder en zussen wilt is dit dé fotoshoot! 

Moeder-Dochter FotoshootWe nemen foto’s in verschillende samenstellingen, zoals bijvoorbeeld: alleen de zussen, allemaal tegelijk op de foto, moeder met één dochter etc. Alle samenstellingen zijn mogelijk, overleg met de fotograaf welke samenstellingen je wilt.

De foto’s zullen na afloop van de Moeder-Dochter fotoshoot door de fotograaf worden geselecteerd en nabewerkt. In totaal zal je ongeveer 30 mooie foto’s. Deze foto’s versturen we op cd-rom naar je huisadres of je kan ze downloaden via e-mail. Dit kan je zelf selecteren op de reserveringspagina. De foto’s zijn altijd op hoge resolutie en zonder watermerk, tekst of logo.

Bij deze fotoshoot zit standaard geen visagie, maar mocht je dit wel willen, dan is dit bij te boeken voor slechts Eur 25,- per persoon. 

Totaal duurt de Moeder-Dochter fotoshoot ongeveer een uur. Een leuke fotoshoot en mooie, leuke foto’s ter herinnering aan deze dag!

Om te vieren dat we een nieuwe website hebben is deze fotoshoot nu met een aktieprijs van slechts Eur 29,- per persoon.

✔ Vanaf 2 personen
✔ Fotografie in 1 outfit
✔ Met professionele posebegeleiding
✔ Geen visagie inbegrepen (is wel bij te boeken)
✔ Totaal 30 bewerkte foto’s

MOEDER-DOCHTER FOTOSHOOT RESERVEREN

DIRECT ONLINE JOUW FOTOSHOOT RESERVEREN
Selecteer aantal personen:

✔ Liever een moeder-dochter fotoshoot reserveren mét visagie? Klik dan hier om deze te reserveren

Save

Save