Loveshoot

LOVESHOOT FOTOSHOOT

Een loveshoot is een te gekke ervaring. In een gezellige en ontspannen sfeer maken we mooie, leuke en romantische foto’s van jullie samen. De loveshoot draait dus echt om jullie samen!
loveshootAls je een leuk of een creatief idee hebt, geef dit door aan de fotograaf tijdens de fotoshoot. We zullen jullie samen met een variëteit aan poses fotograferen. . Een ontspannen loveshoot levert romantische en gezellige foto’s van jullie op en zijn daarom erg geschikt voor stelletjes of voor leuke foto’s samen met je vriend of vriendin. Onze fotografen geven altijd tips en helpen je altijd mooi op foto te staan. Vaak zijn het kleine details waardoor een foto er gelijk uitspringt.

We leveren de foto’s van de Loveshoot altijd digitaal en op hoge resolutie.

Totaal worden 30 foto’s geselecteerd. Deze foto’s  kan je downloaden via e-mail na ongeveer 2 weken. De foto’s zijn altijd op hoge resolutie en zonder watermerk, tekst of logo.

Je kan ze dus mooi laten afdrukken op canvas of posterformaat. Een loveshoot is zeer geschikt voor stelletjes. Samen op de foto. Voor ons is het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij ons in de fotostudio tijdens de fotografie. Hebben jullie het naar je zin, dan zie je terug in jullie foto’s.

Een te gekke loveshoot kost bij ons Eur 65,- Er komen geen extra kosten bij en de prijs is voor 2 personen. Vanwege de huidige corona/covid19 maatregelen is visagie niet mogelijk. Heb je verder nog vragen over de Loveshoot? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of per telefoon op 085-3012578.

✔ 2 personen
✔ Samen op de foto
✔ Fotografie in 1 outfit
✔ Met tips for poses
✔ Geen visagie vanwege corona/covid19 maatregelen
✔ Totaal 30 bewerkte foto’s (digitaal)

LOVESHOOT RESERVEREN

DIRECT ONLINE JOUW FOTOSHOOT RESERVEREN
Loveshoot voor 2 personen:


Heb je vragen? Bel ons dan of neem contact op via ons contactformulier
Locatie Studio: Dagjefotoshoot Fotostudio, Papendorpseweg 53, Utrecht


 

 

Save