Loveshoot

LOVESHOOT FOTOSHOOT + GRATIS CANVAS

fotoshoot-lengte +/- 60 minuten  aantal-fotos inclusief 35 bewerkte foto’s  visagie inclusief visagie  prijs-fotoshoot Aktieprijs van €79,-

 

Een loveshoot is een te gekke ervaring. In een gezellige en ontspannen sfeer maken we mooie spontane en romantische foto’s van jullie samen. De loveshoot draait dus echt om jullie samen! Wij helpen met de poses en maken de mooiste foto’s van jullie.
loveshootAls je een leuk of een creatief idee hebt, geef dit door aan de fotograaf tijdens de fotoshoot. We zullen jullie samen met een variëteit aan poses fotograferen voor verschillende achtergronden. De foto’s kunnen jullie ook gebruiken voor uitvergrotingen, canvas, trouwkaart of gewoon digitaal thuis op je laptop. Een ontspannen loveshoot levert romantische en gezellige foto’s van jullie op en zijn daarom erg geschikt voor stelletjes of voor leuke foto’s samen met je vriend of vriendin.
Onze fotografen geven altijd tips en helpen je altijd mooi op foto te staan. Vaak zijn het kleine details waardoor een foto er gelijk uitspringt. Tevens zal onze ervaren visagiste de make-up verzorgen voor de vrouw. Ze zorgt ervoor dat je er mooi uitziet en super op foto komt te staan tijdens deze fotoshoot.

We leveren de foto’s van de Loveshoot altijd digitaal en op hoge resolutie.

Totaal worden 35 foto’s geselecteerd. Deze foto’s versturen we op cd-rom naar je huisadres of je kan ze downloaden via e-mail. Dit kan je zelf selecteren op de reserveringspagina. De foto’s zijn altijd op hoge resolutie en zonder watermerk, tekst of logo. Je kan ze dus mooi laten afdrukken op canvas of posterformaat. Een loveshoot is zeer geschikt voor stelletjes. Samen op de foto. Voor ons is het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij ons in de fotostudio tijdens de fotografie. Hebben jullie het naar je zin, dan zie je terug in jullie foto’s.

TIJDELIJK MET GRATIS CANVAS. Naast de digitale foto’s krijg je bij de Loveshoot ook een gratis canvas van 20x20cm van je leukste foto. Reserveer je fotoshoot nu, want op = op !

Een te gekke loveshoot kost bij ons Eur 79,- Er komen geen extra kosten bij en de prijs is voor 2 personen. Tijdelijk krijg je voor deze prijs ook een gratis canvas erbij. Heb je verder nog vragen over de Loveshoot? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of per telefoon op 085-3012578. Al onze fotoshoot vinden plaats in onze fotostudio op Vijzelmolenlaan 10 in Woerden

✔ 2 personen
✔ Samen op de foto
✔ Fotografie in 1 outfit of 2 outfits (kledingwissel tijdens de fotoshoot)
✔ Inclusief visagie voor de vrouw
✔ Met tips for poses
✔ Totaal 35 bewerkte foto’s (digitaal)
Nu tijdelijk met gratis canvas van 20x20cm!

✔ Ook zonder visagie te reserveren, via deze pagina

aktieprijs:  79,- (geen extra kosten verder)

LOVESHOOT RESERVEREN

DIRECT ONLINE JOUW FOTOSHOOT RESERVEREN
Loveshoot voor 2 personen:


Heb je vragen? Bel ons dan of neem contact op via ons contactformulier
Locatie Studio: Dagjefotoshoot Fotostudio, Vijzelmolenlaan 10, 3447 GX Woerden


 

 

Enkele recensies van onze klanten:

Loveshoot bij Dagjefotoshoot
Ontzettend leuke fotoshoot gehad!!! De fotograaf stelt je op je gelijk op je gemak! Visagie werd erg professioneel gedaan! Kortom dat gaan we zeker vaker doen!
Loveshoot ervaring
Super leuke fotoshoot gehad. Leuke fotograaf en veel gelachen. Foto’s zijn geweldig geworden. Sneller binnen gekomen als verwacht. Echt super!!!
Loveshoot ervaring
Vandaag een prachtige fotoshoot gehad met mijn vriendinnetje. We zijn fantastisch geholpen met veel aandacht voor ons beiden. Leuke visagiste en een professionele fotograaf die meedenkt en een stapje extra wil zetten voor de klant. Een echte aanrader voor iedereen die een fotoshoot wil!

 

Save