Fotoshoot

FOTOSHOOT ERVARINGEN

Een betaalbare fotoshoot met foto’s waar je tevreden over bent. Dat is wat DagjeFotoshoot doet! Bij ons staat de klant centraal. We willen dat je tevreden bent. Naast mooie, professionele foto’s geven wij altijd tips over hoe je beter op foto kan staan. Bij elke fotoshoot assisteren we met de poses. Of de poses nu staand, half-body, zittend of liggend zijn, onze fotografen weten wat het beste bij je past.

Een fotoshoot is natuurlijk niet compleet zonder mooie make-up. Bij DagjeFotoshoot hebben we een aparte visagieruimte waar onze visagisten je make-up kunnen verzorgen. Bij de meeste van onze fotoshoots zit standaard visagie. Mocht bij een fotoshoot geen visagie zitten dan is dat uiteraard altijd nog los bij te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Internetveiling Fotoshoot ervaringen

Er zijn helaas veel aanbieders van fotostudio’s die zogenaamde professionele fotoshoots aanbieden. Echter als je kijkt naar de kleine letters dan zie je al snel dat goedkoop, duurkoop is. Zo krijg je vaak maar een paar foto’s en wil je meer dan zal je een belachelijk bedrag bij moeten betalen voor de overige foto’s. Wat we ook vaak zien is dat heel veel fotostudio’s de foto’s voorzien van een groot logo of tekst. Wij kunnen ons niet voorstellen dat je een mooie foto met het logo van de studio en tekst van de website op een canvas boven de bank hangt. Door de jaren heen hebben we de vervelende verhalen gehoord van de internet veilingen, een fotoshoot voor 10 euro! Maar als je een mooie selectie wilt ben je al snel honderden euro’s kwijt. Trap er niet mensen.

Daarom bij ons!

Een fotoshoot moet leuk zijn, gezellig,  je moet mooie professionele foto’s krijgen en uiteraard betaalbaar. Dit is wat wij wel bieden! En dit is waarom wij al jaren een succes zijn in de hele regio van Utrecht. Wil je komen kijken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en de koffie staat altijd klaar!
team-dagjefotoshoot-signature

Save