Fotoshoot Deluxe

FOTOSHOOT DELUXE

fotoshoot-lengte +/- 60-90 minuten  aantal-fotos inclusief  40 tot 50 bewerkte foto’s  visagie inclusief visagie  prijs-fotoshoot Prijs €99,-

model-voor-1-dag

Een uitgebreide fotoshoot in onze fotostudio door één van onze ervaren fotografen. Een ervaren visagiste zal je make-up verzorgen in de visagieruimte en helpt vervolgens de leukste outfits uitkiezen die je hebt meegebracht.


Bij de fotoshoot Deluxe, in totaal, zal je worden gefotografeerd in 3 verschillende kledingsets tegen verschillende achtergronden en het zal je verbazen hoe goed je op foto komt te staan! Voor de witte achtergrond zullen we staande, zittende en liggende poses doen en bij de andere outfits gaan we naar andere achtergrond kleuren toe.

Ervaring voor de camera is handig maar zeker niet noodzakelijk voor een mooi resultaat, onze fotografen helpen jou graag met de poses, de gezichtsuitdrukkingen en leer je snel hoe het is om model te zijn. De fotoshoot is geschikt voor zowel mannen als vrouwen in alle leeftijden. We kijken altijd welke poses bij wie passen. Ook als je gewoon leuke, spontane foto’s wilt is dat geen enkel probleem.

Kortom een dag om niet te vergeten. Dit is onze meest bestelde fotoshoot, reserveer hem nu want het aantal plekken is beperkt.

Totaal worden 40-50 foto’s geselecteerd. Deze foto’s versturen we op cd-rom naar je huisadres of je kan ze downloaden via e-mail. Dit kan je zelf selecteren op de reserveringspagina. De foto’s zijn altijd op hoge resolutie en zonder watermerk, tekst of logo.

WAT KRIJG JE BIJ DEZE FOTOSHOOT?

✔ Inclusief 40-50 bewerkte foto’s
Visagie voor vrouwen
Hulp bij de leukste poses
Tips hoe je beter op foto kan komen te staan
✔ Voor mannen geen visagie, maar wel poeder indien nodig
 2 Kledingwissels: dus fotografie in 3 outfits
✔ Prijs is all-in en geen verborgen of extra kosten

 

WAT KOST DE MODEL VOOR 1 DAG FOTOSHOOT DELUXE?

De Model voor 1 dag Fotoshoot Deluxe kost € 99,- Er komen uiteraard geen extra kosten bij.

FOTOSHOOT DELUXE RESERVEREN

DIRECT ONLINE JOUW FOTOSHOOT RESERVEREN
Fotoshoot Deluxe:

Heb je vragen? Bel ons dan of neem contact op via ons contactformulier
Locatie Studio: Dagjefotoshoot Fotostudio, Vijzelmolenlaan 10, 3447 GX Woerden

 

 

Save

Save

Save

Save