Familie fotoshoot

FAMILIE FOTOSHOOT / PORTRET

fotoshoot-lengte +/- 30-45 minuten  aantal-fotos Inclusief 25 digitale foto’s  prijs-fotoshoot Prijs €25,- per persoon

familie fotoshootOok voor een gezinsfotoshoot, familie fotoshoot, gezinsfoto’s of een familieportret kun je bij ons terecht in de fotostudio. We maken verschillende foto’s in leuke poses bij verschillende achtergronden. We proberen ook altijd spontane foto’s te maken. Tijdens de familie fotoshoot werken we met een witte, grijze, roze of zwarte achtergrond in de studio. Mocht je zelf ideeën hebben tijdens de fotoshoot dan kunnen we dit natuurlijk altijd doen.  De fotografie vindt altijd plaats bij ons in de studio.

Een familie fotoshoot duurt tussen de 30 en 60 minuten afhankelijk van het aantal personen. Tijdens de fotoshoot worden er ook foto’s gemaakt met verschillende samenstellingen. Bijvoorbeeld de kinderen samen, moeder en kind, vader en kind en de ouders los etc. Naast ook de complete familie maken we indien gewenst ook een aantal individuele foto’s van iedereen. Kortom, we zorgen voor een hoop mooie foto’s. Foto’s die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een mooi canvas! Mocht je interesse hebben om de mooiste foto op canvas te laten drukken, dan kunnen wij dit ook voor jullie verzorgen. 

Standaard zit er geen visagie bij deze fotoshoot, mocht je dit wel willen dan is visagie bij te boeken voor Eur 25,- per persoon. Totaal worden 25 foto’s geselecteerd en bewerkt. De foto’s zijn altijd op hoge resolutie en zonder watermerk, tekst of logo.

 

✔ Vanaf 3 personen (maximaal 12 personen)
✔ Fotograaf helpt jullie met de leukste poses
✔ Je kan zelf bepalen in welke samenstellingen je op de foto gaat
✔ Geen visagie inbegrepen (is wel bij te boeken)

 

 

 

PRIJS: € 25,- per persoon

reserveer-zelf-je-fotoshoot

 

DIRECT ONLINE JOUW FOTOSHOOT RESERVEREN
Selecteer aantal personen:

Heb je vragen? Bel ons dan of neem contact op via ons contactformulier
Locatie Studio: Dagjefotoshoot Fotostudio, Vijzelmolenlaan 10, 3447 GX Woerden

 


 

Save

Save